Mededelingen ivm corona

Mededelingen ivm corona staan onderaan deze pagina.

10 maart 2020 - De eerste CD voor de scheidend voorzitter

Op onze laatst gehouden ledenvergadering op 10 maart is onze nieuwe Psalmen-CD overhandigd aan scheidend voorzitter Rinus.
Onze voorzitter Rinus maakte eerder bekend dat hij wilde aftreden. In deze vergadering heeft hij het voorzitterschap overgedragen aan Theo.
Bij het bedanken van Rinus werd naast andere cadeaus de allereerste CD aan hem uitgereikt.

1 februari 2020 - Nieuwe psalmen CD

Afgelopen zaterdag 1 februari was de opname-dag voor onze nieuwe PSALMEN-CD.

Aan deze CD werken mee: Strijkkwintet Che-Vanno, vleugel Hugo van der Meij, orgel: Wim de Penning, trompet Pascal Van de Velde, tenorsolist Jan Jaap Nijhof, bassolist Hans Krijger.
Een groot deel van de arrangementen zijn geschreven door Vincent van Dam.

27 december 2018 - CD van het Doelenconcert

Con Forza maakte deel uit van het Groot Samengesteld Mannenkoor tijdens het Doelenconcert op 27 december 2018.
Daarvan is een CD gemaakt. Deze is te bestellen via de website van Interclassic Music.
Klik hier voor meer (bestel-)informatie.

7 september 2018 - Jubileum

Ons koor bestaat inmiddels al 25 jaar. Een jubileum!

Het jubileumsconcert was afgelopen 29 september 2018. U kunt daarover lezen bij de concertverslagen.

Maar uiteraard hebben wij dat jubileum als koor ook gevierd:

Zaterdag 1 september met z'n allen naar Kampen.
Op een zonovergoten zaterdag startten we in Woerden waar op dinsdag altijd wordt gerepeteerd. Daar stond de bus al klaar.

Met de bus naar het mooie Elburg waar de boot MPS Jacqueline van rederij Randmeer klaarlag om ons naar Kampen te brengen.

In Kampen stapten we af op de kade vlakbij de Bovenkerk. In deze mooie kerk hebben we een aantal liederen gezongen, waaronder Psalm 42, Dank sei dir Herr en Wat de toekomst brenge moge. Wat klonk dát mooi in de Bovenkerk van Kampen!
De toegang voor het publiek was vrij. Leuk om te zien dat er steeds meer mensen kwamen luisteren.

Nadat wij gezongen hadden stapten we weer met z'n allen op de boot om daar een gezamenlijke en heerlijke maaltijd te houden.

Eenmaal in Elburg nog even 'de stad' verkend en een kop koffie gedronken bij een restaurant tot de bus weer aan kwam rijden om ons weer in Woerden te brengen.

We kijken terug op een geslaagde dag!

Klik hier voor een aantal foto's

Mededelingen ivm corona

2 september 2020

Dinsdag 1 september 2020 zijn we weer begonnen met de repetities. Alles volgens de geldende regels van RIVM en Kruiskerk in Woerden.

Het doorgaan van de concerten is op dit moment nog steeds onzeker.

1 juli 2020

Zoals het er nu uitziet zullen we op DV dinsdag 1 september 2020 weer gaan starten met de repetities. Uiteraard zullen we de ontwikkelingen blijven volgen en ook de nodige maatregelen treffen tijdens de repetities. De concerten die op dit moment staan zijn nog altijd onder voorbehoud.

29 mei 2020

Hoewel het RIVM voorzichtige versoepelingen aangeeft zal dat voor koren nog wat langer duren omdat nog steeds niet duidelijk is in hoeverre zingen risicovol is. Daar wordt op dit moment onderzoek naar gedaan door diverse instanties.

De start van ons zang-seizoen op 1 september is op dit moment nog steeds onzeker. Dat geldt ook voor de concerten na 1 september.

28 maart 2020

Wat is er in een paar weken veel veranderd! In de hele wereld. Stilte in de kerk, stilte in de straten, geen concerten, geen repetities.

We maken ook steeds voorzichtiger plannen: want is het wel over na 1 juni? Plannen maken mag, ook nu nog, maar wel zoals Jakobus het schrijft: Zo de Heere het wil en wij leven, dan zullen wij dit of dat doen.

Eerst hebben we voorzichtig tot 6 april de concerten en repetities afgelast. Met de nieuwe maatregelen zal deze periode langer moeten duren.

De concerten die tot die tijd waren afgesproken gaan helaas niet door. Ook ons concert in Waarder, dat officieel na 1 juni stond gepland, gaat definitief niet door.

Wij hopen en bidden dat het mogelijk is om Deo Volente 1 september 2020 als koor weer te kunnen beginnen.

De afgesproken concerten in het najaar van 2020 blijven vooralsnog staan:

10 oktober Barendrecht, 14 november Benschop, 22 december Woerden.

Wij zijn dankbaar voor het feit dat we op 1 februari onze Psalmen-CD hebben kunnen opnemen. Het was de bedoeling om deze te presenteren op het concert in Woudenberg. Dat ging helaas niet door. Maar u kunt deze CD wel bestellen via onze website.

Allen veel sterkte gewenst,

Namens het bestuur en dirigent van Con Forza.

14 maart 2020

• Alle data op onze concertagenda zijn onder voorbehoud.

• De repetitie-avonden tot eind maart komen te vervallen.

• Het concert van 14 maart 2020 in Woudenberg zal worden verplaatst.
  • Het concert van 4 april 2020 in Kapelle zal worden verplaatst

13 maart 2020
Beste bezoeker,

Zoals u wellicht al hebt gehoord, heeft het kabinet vandaag bekend gemaakt dat alle evenementen met meer dan 100 aanwezigen tot en met 31 maart aanstaande worden geannuleerd.

Dit betekent dat ook de evenementen die wij als mannenkoor organiseren in die periode (zoals het concert op 14 maart in Woudenberg) op de geplande data komen te vervallen.

Wij zullen deze evenementen vooralsnog verplaatsen naar andere data. Deze omzetting zal wat tijd vergen. We vragen daarom uw begrip voor deze mededeling en het feit dat we vooralsnog geen vragen kunnen beantwoorden door de enorme drukte. Zodra wij meer informatie hebben over nieuwe data, zullen we u hiervan op de hoogte brengen.

Dit zal echt wat tijd in beslag nemen, maar we hopen tegen het einde van deze maand / begin april meer duidelijkheid te hebben over de nieuwe data.

Houdt u daarvoor deze website in de gaten. We proberen deze zo actueel mogelijk te houden.

We betreuren deze situatie maar nemen uiteraard het zekere voor het onzekere. We raden u aan om ook de berichtgeving vanuit de RIVM te volgen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Con Forza.

Concertagenda

dinsdag 22 december