7 september 2018 - Jubileum

Ons koor bestaat inmiddels al 25 jaar. Een jubileum!

Het jubileumsconcert was afgelopen 29 september 2018. U kunt daarover lezen bij de concertverslagen.

Maar uiteraard hebben wij dat jubileum als koor ook gevierd:

Zaterdag 1 september met z'n allen naar Kampen.
Op een zonovergoten zaterdag startten we in Woerden waar op dinsdag altijd wordt gerepeteerd. Daar stond de bus al klaar.

Met de bus naar het mooie Elburg waar de boot MPS Jacqueline van rederij Randmeer klaarlag om ons naar Kampen te brengen.

In Kampen stapten we af op de kade vlakbij de Bovenkerk. In deze mooie kerk hebben we een aantal liederen gezongen, waaronder Psalm 42, Dank sei dir Herr en Wat de toekomst brenge moge. Wat klonk dát mooi in de Bovenkerk van Kampen!
De toegang voor het publiek was vrij. Leuk om te zien dat er steeds meer mensen kwamen luisteren.

Nadat wij gezongen hadden stapten we weer met z'n allen op de boot om daar een gezamenlijke en heerlijke maaltijd te houden.

Eenmaal in Elburg nog even 'de stad' verkend en een kop koffie gedronken bij een restaurant tot de bus weer aan kwam rijden om ons weer in Woerden te brengen.

We kijken terug op een geslaagde dag!

Klik hier voor een aantal foto's

Concertagenda

zaterdag 15 december